Описание на продукта

TK800 Модифициран резервен дистанционен ключ LCD екран за BMW Ford Toyota Audi Benz Английски универсален LCD интелигентен ключ Shell

2023-10-11



 LCD ключовеима тези опции,

Единичната цена на BMW е 49,7 USD

Ако имате други стилове, които харесвате, можете да ми изпратите снимки,

и аз ще изчисля отстъпката за единица цена за вас според количеството.





Универсален модифициран бутикSmart Remote Key LCD екранНай-новият TK800 за BMW/Ford/Mazda/Toyota/Porsche/Kia


Поддържани езици: руски, корейски, японски, английски, тайландски, виетнамски, традиционен китайски, хинди, арабски, турски, малайски, испански, португалски. можете да се свържете с нас, за да получите!


Характеристика

1. 100% чисто нов и висококачествен модифициран ключ с LCD екран.

2. Подходящ за всички оригинални автомобили с функция за стартиране с един ключ, не е подходящ за всички ръчни ключове за автомобили с директно включване.

3. Платката на оригиналния автомобилен ключ трябва да бъде монтирана в капака на LCD ключа; професионален ключар трябва да завари оригиналната платка за дистанционно управление на ключа.

4. LCD ключфункции: отключване, заключване, превключване на задната кутия. Не поддържа ключ за мобилно приложение, няма удобна функция за въвеждане.

5. Моля, потвърдете дали имате функция за стартиране с ключ, преди да закупите. Най-добре е да изпратите снимка на вашия оригинален ключ за потвърждение. Благодарим ви за вашата подкрепа.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept